Siirry sisältöön

Ruokailu laitoksissa puutteellista ruokaa on toiminut VIP liike

Tomaatit, valkosipuli, timjami - tulokas tervetuloa täsmälleen sama miellyttävä tuoksu. Pysyt ruokasalissa köyhimpien Bon repas, perustettu rooman ravintoloita-ja myös ruokakaupat, joiden tavoitteena on torjua vs. tilanne, ja samaan aikaan vastaan ruokajätettä. "Tietenkin tämä on hyvä! Se on ruokailu-huone-VIP. Saimme alkuruoka, pääruoka ja hoitoon. Kuten trattorii", toteaa moldovan kodittomia Alessandro. Ruokailu-huone church of st. Benedict etelä-metropolitan area tarjoaa aivan sama poikkeuksellinen ruokaa: joka aamu tuo pieni valkoinen van suunnitelmat suosittu roman ravintola Volpetti. Kirjoittaa AFP tiedot yritys.

Ruokaa, joka olisi varmasti tai muu heitetään pois käsiteltävä huono

Ruokaa, joka olisi varmasti tai muu heitetään pois käsiteltävä huonoAlla ovat kaikki kohteet, ja ruoka, joka päivä ennen todella ei markkinoilla: pizza, leipä, pasta, liha, kala. "Ja myös kokit ovat sitten aina päättää tarkalleen, mitä päivä varmasti valmistella pelivuoro mukaisesti vain, mitä ne ulos kaupasta toimittaa," väittää, Patrizia, sihteeri, pappi Bartoli. Näin ollen 3 keittokirjoja - vapaaehtoiset, jotka valmistavat ruokia 35 huono. Yhdistys Bon Repas syntyi vuonna 2007 Genova, ja myös pari kuukautta sitten, on levinnyt Roomaan. Sen tavoitteena on vastata yhä enemmän suoranainen paradoksi, jossa toisella puolella nousee useita henkilöitä, joilla ei ole mitä syödä, sekä toisella puolella kasvaa edelleen ruokajätettä.

Italialaiset tänä vuonna heillä oli vähemmän niiden sijoittaminen ruokaa 3 prosenttia. Ja myös vuosittain osaksi roskat heitetään ulos 6 miljoonaa tonnia ruokaa. Yhdistys alkaa soittamalla dining laitoksessa tai liikkeestä, ja myös ilmoittaa ne koskevat elintarvike-ja myös ruokaa, että ei saa syödä, oli kiinnostus kirkon tai syöminen alueen lähistöllä. Ravintoloitsija tai yrittäjä sitten kanssa alue asettua tarjontaa turvallinen myymättömiä ruokaa, heti tai useita kertoja viikossa.

Hanke lisää merkittävästi italialainen ravintola

Hanke lisää merkittävästi italialainen ravintolaTänään Roomassa hankkeeseen liittyi kolmekymmentä ravintoloita, baareja sekä kauppoja. Heidän joukossaan ovat brändi selvää, että koko Rooma: kuningatar tiramisu cake shop Pompi, urheiluseura ja myös ruokailu perustamisesta vuodesta myöhään 19th. vuosisadan Tiro al Volo tai ravintola Gargani ja Volpetti. "Tämä aloite on erinomainen merkitystä: hyväntekeväisyys sijoittajat aids tyydyttää kaikkein köyhimpiä" käsittelee Fabio Bartoli. Jokainen tarjoaa mukaan valintoja: tyylikäs ravintola Strabbioni sydämessä kaupunki valmistelee 3 kertaa viikossa kuusi ateriaa kodittomille klo Termini-pääte. Ravintola klubi Tiro al Volo tulee joka maanantai aamu, ruokailu-huone, kirkossa San Bellarmino tähteet sunnuntai-iltana buffet.

"Usein se on riittämätön, samoin kuin aloitamme, minulla on jotain valmista, esimerkiksi kaksi piirakat", sanoo klubin johtaja valtion Michele Anastasio Pugliese. Se ei maksa mitään, vain vähän aikaa. Herkkukauppa Volpetti lähettää ruokaa päivässä: jatkuvasti yö, mutta joukkue vetää kaihtimet alas, pack jokainen pieni asia päivä kaupan. "Se maksaa meille mitään, vain vähän aikaa. Tänään se on vaatimus riittämätön on yhä enemmän", selventää työntekijän deli Donato Sarzarulo. Näissä syöminen hallit muodostavat puolet "kuluttajat" kodittomia, loput "uusi" huono, sanoo johtaja Bon repas Gregorio Fogliano. Hän haluaa jakaa vuosittain 110 000 ruokia koko Rooman.

Huono maku, äänet alkaen web

Huono maku, äänet alkaen web

Italian chargé daffaires Sergio Pagano kirjeessä, joka hinnoiteltu arvio yrityksen APA, huolissaan siitä, että hyödyntämällä nimet individualities, joka tarjosi henkensä taistelussa mafiaa vastaan, mainonnan ja markkinoinnin tarkoituksiin ei ole aivan kamala, kuitenkin myös tunteeton heidän muistoaan ja myös halventava heidän seuraajansa. Sietämättömiä sekä törkeää on Italian vastusta yhteydenottoa merkittäviä tärkeintä on "paradoksaalinen linkit" legendaarinen sairastuneille taistelu vs. organisaation Cosa Nostra, kuten sisilialainen syyttäjä Giovanni Falconen, tai toimittaja Giuseppe Impastato, paljon paremmin tunnettu nimellä Peppino.

Äänet tuomitaan paha maku tunnistaa kohteita, ravintola Ei Panini ilmaantui myös webissä. Voileipiä Falcone esimerkiksi tietty käyttäjä luotu: "hän on Saavuttanut (Falcon) otsikko suurin vihollinen palermon mafian, ja myös näyttää! - nyt se varmasti grillattua kuin makkara." Raivoissaan Italian alueella Wienissä ja myös Italian julkisen ja myös jossain vaiheessa myös tärkein protesti Italian konsulaatin Itävallassa aiheutti valikko käytetään wienin ravintola Ei Panino. Suosikki sandwich (leipää) edistetään valikosta kantaa nimeä kokoelma mafia työnantajat yhdessä Italian sankareita taistelu mafiaa vastaan. Suuntiin Italian ulkoministeri Emma Boninové jo agentti konsuliasioiden toimisto välittää itävallan viranomaisten suuttumusta tällaisia tekoja.