Siirry sisältöön

Foodies ovat iloinen, omistaja valmistelee yhdistelmä leipomo ja myös viinibaari

Ruokailu perustaminen on tällä hetkellä ei vain Brno sen perustamisesta lähtien tullut termi. Se on tunnettu paras kala yritys kaupungissa ja myös vuonna 2013 sai kunnian parasta tšekin ruokaravintola. Tällä hetkellä, hieno rozjařuje info, että hänen co-omistaja valmistelee seuraavan yrityksen. Co-omistaja Janko Martinkovič, joka on myös istutettu noin avaamalla franchising dining laitoksessa, Klubin Caipla kohti Kaali barokki kuninkaallinen asuinpaikka apotti Žďár, joka seisoo rinnalla Teatteri Goose narussa. Vielä se ei ole kala-liiketoimintaa, kuten, tai mitään sen jälkeen, kun kuvio pitää olla. Martinkovič sukeltaa rakennus on yhdistetty konditoria -, viini-baari sekä kauppa.

"Omistaja lähestyi meitä, jotta auttaa häntä keksiä jotain, mitä voisi vahvistaa ja keskellä on puuttuu ulos. Haluamme auttaa tämä sijainti elvyttää," tuli lähelle Martinkovič. Tarkkaa kuvaa ei ole vielä ihan paras, tärkein ajatus on selvä. Siellä täytyy olla leipomo, jossa sinun toiveet kuin monilla muilla sen palveluista perustuu ensisijaisesti korkea laatu. "Se tulee kotitekoisia leivonnaisia asuin sourdough. Olen vakuuttunut siitä, että olen kypsä, kun yksilöt näyttävät laatua sekä sopimus on tervetullutta", sanoi Martinkovič ja ei unohda lisätä, että hän haluaa olla paras leipomo kohteessa Brno. Muita pistorasioita leivonnaisia, kuitenkin, edellyttää vaihdella. Lisäksi, voit valita kuluttaja-talon leipää, mitä hän haluaa, hän on varmasti nähdä suoraan sen prep työtä ja tuotantoa. "Mies on varmasti seisoo siellä pihalla ja myös katsomaan tiettyjä kasveja, joka on avoin tai lasitettu", hän väitti.

Kellarissa on menossa cocktail-baari

Kellarissa on menossa cocktail-baariYhdessä leipomo sekä kauppa on aikomuksena on 3 jopa enemmän kasveja. Yksi niistä on viinibaari, jossa on hyvin edustavia paljon moravian viinejä. Aikovat häät catering-palvelut tarkoituksena ei ole vain Brňany, mutta myös matkailijoille, jotka varmasti aikovat viiniä moravian viinitilat maun mukaan. Muut 2 kasveja ei ole aika vielä tehnyt päätöstä. Yksi niistä olisi varmasti halunnut kuin tehtaan sokeripitoiset ruoat ja viimeinen viides täytyy olla kahvilaan, jossa yksinkertaisesti manipuloi valmistettu kotitekoinen leipä valmistella voileipiä.

Royal residence zelný trh voi houkutella paljon enemmän ihmisiä - kellarissa, eli alle gastroprovozem Janka Martinkoviče, alkaa bar onnistunut pari Jan Vlachynský ja myös Andrei Valis. Näin ollen omistajat veleúspěšných sekä yritysten penkki, jota ei ole olemassa, sekä Super Panda Sirkus. Toistaiseksi se on tuore kohta, siksi varma, vaikka nimi ei vielä ole. "Tämän pitäisi olla suurin alue, joka meillä on. Haluamme, että se oli sekoitus cocktail-baari sekä ravintola," määritelty Vlachynský. Miten gastroprovoz, joten uusi sekoitettu juoma baari on vain valmisteet, aukon on oltava alkuperäisessä puolet vuonna 2018. Omistajat baareja se on varmasti heidän neljäs paikka, johtuu siitä, että parin viikon päästä avata sen 3 endeavor - Neljä alueet Vlachově tien.

Paras ruokaravintola

Paras ruokaravintolaKärjessä koko kuudentoista vuoden olemassaolon maurer opas laittaa kokit Brno vain 2 kertaa. Vuonna 2005 hän sai ravintola Casteilan. Mitä elämyksiä? "Tänään tekee paljon ravintoloitsijat liiketoimintaa vain rahaa. Omistajat tämä ravintola on kuitenkin vastuussa, että henkilö muuta ei ole. Ja tätä kiinnostusta voisi saastuttaa koko ryhmä kokkeja että tarjoilijoita. Ja myös on hienosti ymmärtänyt sekoitus ainesosia, ja myös makuja," selvensi Pavel Maurer, joka on gastronominen opas ongelmia. Objektiivisuus maurer sijoitusta, kuitenkin, kysymys ylimääräinen tunnettu ammattilainen gastronomia - johtaja Prahan ruoanlaitto institute of Roman Vaněk.

"Revintola on erinomainen liike, jonka omistajat sekä ryhmä ovat viimeistely sydän, moderni-päivä, joka on yksinkertaisesti täydellinen. En tunnista kuitenkin, miten voi yksi ravintola myi pois lähes vuosi etukäteen saada tässä sijoitusta niin paljon kuin kahdeksaskymmenes alue," kyseenalaiseksi taso Maurerových kriitikot Vanek. Mies, joka on tunnustettu ohjelma Pahus lautaselle, jossa tuomitaan taso asuin gastronomia sekä syöminen, on jopa vakuuttunut, että Maurerův ranking ei ole enää tilan majoitusliike, kuitenkin koskee ainoastaan ammatin ja rahaa.

Ruoka keskimäärin 350

Ruoka keskimäärin 350Fish & & Sushi sijaitsee brno Valley street sekä on yksi enemmän nuorekas palvelut. On 3 ja myös viisikymmentä prosenttia vuotta, kun taas johtava 10 maurer opas laittaa 3 kertaa. "Gastrozařízení tässä tilassa oli neljäkymmentä vuotta, joten minun pusku, joka on tällä hetkellä toipunut. Meille kuitenkin, tämä tutkimus paljon enemmän omistautumista, että meillä ei ole siirtyä perusopetuksen laadun materiaaleja, normaalin kolmen kuukauden kääntämällä ruokavalio suunnitelma kumpikaan edun, jolla tämä ruokailu perustaminen kaikki mitä teemme", totesi omistaja Janko Martinkovič. Ihan vain tiedoksi: käännös japani tavalla rock.

Sekä organisaatiolla on erityinen ja siitä, että se toimii Japanin Tadayoshi Ebina, sushimaster ja jäsen Tokyo Sushi Ry. Vaikka ruoka on keskimäärin se maksaa 350 kruunua, Martinkovič tapauksessa, että se varmasti paljon enemmän ajatella ajatus innovatiivisia tuoreita kala-aterioita kuin käyttää edullinen raidalliset sianlihaa itsepäinen vatsa. ja ruoka inspiroi ruokailu perustaminen ja myös viinin myyjä Milan Bartošíka Valtava 3 kartat korkoon. "Takana niiden menestys on massiivinen vapauttaa koko ryhmä. Älä tee myönnytyksiä top raaka-aineiden laatua tai laadun työntekijää", hän uskoo.